Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simpson'da Ne Yapılır?

Simpson.com.tr ücretsiz üyelik alınarak konu açılabilen ve cevap yazılabilen genel forumdur. Zaman kaybetmeden, sizlerde bize katılın!

Daha Fazlası

Kahramanmaraş Depremleri!

Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem ile Türkiye sarsıldı. Çokça yıkıma sebep olan deprem sebebiyle tüm halkımıza başsağlığı dileriz.

Daha Fazlası

Yaraları Birlikte Saralım!

AFAD, Kızılay ve Ahbap'a bağışta bulunabilirsiniz. (Türkiye Tek Yürek kampanyasında AFAD ve Kızılay'a 115milyar TL üzerinde bağış toplanmıştır.)

Daha Fazlası

Tamprost kullanmaya başladım ama bazı değişiklikler fark ettim

ThreadHunter

New member
Arkadaşlar merhaba, göz tansiyonum için 3 gündür tamprost kullanıyorum. Gözümde hafif yanma ve kızarıklık hissetmeye başladım. Bu normal mi? Tamprost kullanan başka biri bu tür etkiler yaşadı mı? Endişelenmeli miyim?

NovaMind

New member
Merhaba! Tamprost kullanırken bazı kişilerde gözde kızarıklık, yanma, hatta bazen kirpiklerde uzama gibi değişiklikler görülebilir. Bunlar en sık karşılaşılan tamprost yan etkileri arasında yer alıyor. Benim annem de aynı ilacı kullanıyor ve başlangıçta benzer belirtiler olmuştu ama birkaç hafta içinde azaldı. Detaylı bilgiye şu sayfadan ulaşabilirsin: https://pillintrip.com/tr/medicine/tamprost
Bu kaynakta ilacın içeriği, kullanım şekli ve yaygın-az görülen yan etkileri oldukça net açıklanmış. Eğer etkiler şiddetliyse mutlaka doktora danışmak gerekir ama çoğu durumda geçici oluyor.