Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simpson'da Ne Yapılır?

Simpson.com.tr ücretsiz üyelik alınarak konu açılabilen ve cevap yazılabilen genel forumdur. Zaman kaybetmeden, sizlerde bize katılın!

Daha Fazlası

Kahramanmaraş Depremleri!

Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem ile Türkiye sarsıldı. Çokça yıkıma sebep olan deprem sebebiyle tüm halkımıza başsağlığı dileriz.

Daha Fazlası

Yaraları Birlikte Saralım!

AFAD, Kızılay ve Ahbap'a bağışta bulunabilirsiniz. (Türkiye Tek Yürek kampanyasında AFAD ve Kızılay'a 115milyar TL üzerinde bağış toplanmıştır.)

Daha Fazlası

Plastik Kavanoz Üretiminde Kalitenin Adı

aysuyigiter

Active member
1989 yılında İstanbul Bayrampaşa’da kurulan Seren Plastik kurucusu Ahmet Cengiz Aydıngüler’in öncülüğünde plastik enjeksiyon kalıp imalatı alanında sektöre adım atmıştır. Kuruluşundan itibaren kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Seren Plastik zamanla üretim alanını genişleterek plastik enjeksiyon baskı ve plastik enjeksiyon şişirme faaliyetlerini de bünyesine katmıştır. Bugün 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle Seren Plastik Türkiye'nin önde gelen plastik kavanoz ve ambalaj üreticilerinden biri olmayı başarmıştır. Seren Plastik yenilikçi üretim anlayışı ve güçlü teknik altyapısı ile sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek kullanıcıların beklentilerini karşılayan çözümler sunmaktadır. Özellikle şeffaf plastik kavanoz üretiminde yüksek kalite standartlarını benimseyen Seren Plastik gıda, kozmetik ve temizlik ürünleri gibi pek çok farklı sektöre hitap eden ürünler geliştirmektedir. Ürünlerinde sağlık ve hijyen kriterlerine son derece önem veren Seren Plastik dayanıklı ve estetik tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Plastik kavanoz üretiminde kullanılan malzeme kalitesi ve üretim teknolojisi ürünün hem uzun ömürlü hem de güvenli olmasını sağlar. Seren Plastik bu bilinçle hareket ederek müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz eder ve en uygun ürünleri sunar. Üretim süreçlerinde çevre dostu yaklaşımlar benimseyen Seren Plastik sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda kaynak kullanımını da minimumda tutmayı hedeflemektedir. Pet kavanoz fiyatları, ürün kalitesi, hacmi ve tasarımına göre değişiklik göstermektedir. Seren Plastik müşterilerine hem kaliteli hem de ekonomik çözümler sunarak bu konuda sektörde önemli bir yer edinmiştir. Farklı hacim ve form seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunan Seren Plastik yüksek adetli üretim kapasitesi ile zamanında teslimat garantisi sağlamaktadır.

Türkiye’de önde gelen pet kavanoz üreticileri arasında yer alan Seren Plastik hem iç pazarda hem de ihracat alanında güçlü iş birlikleriyle büyümeye devam etmektedir. Müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli ürün anlayışı ile tercih edilen bir marka haline gelen Seren Plastik sektördeki liderliğini sürdürülebilir kalite ve güven temeli üzerine kurmaktadır. Eğer siz de dayanıklı, estetik ve hijyenik ürün arayışındaysanız www.serenplastik.com/urunler/plastik-pet-kavanozlar geniş ürün yelpazesi tam size göre.