Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simpson'da Ne Yapılır?

Simpson.com.tr ücretsiz üyelik alınarak konu açılabilen ve cevap yazılabilen genel forumdur. Zaman kaybetmeden, sizlerde bize katılın!

Daha Fazlası

Kahramanmaraş Depremleri!

Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem ile Türkiye sarsıldı. Çokça yıkıma sebep olan deprem sebebiyle tüm halkımıza başsağlığı dileriz.

Daha Fazlası

Yaraları Birlikte Saralım!

AFAD, Kızılay ve Ahbap'a bağışta bulunabilirsiniz. (Türkiye Tek Yürek kampanyasında AFAD ve Kızılay'a 115milyar TL üzerinde bağış toplanmıştır.)

Daha Fazlası

Melike Şahin – Korkmasam Ölürdüm şarkı sözleri

Krusty the Clown

Admin
Yönetici
Melike Şahin Korkmasam Ölürdüm şarkı sözleri yayınlanmıştır. Akkor albümündeki en sevdiğim şarkı Korkmasam ölürdüm orada ‘yı dinlemek için 9 Kasım’ı beklemeniz gerekiyor. Albüm 9 Kasım’da yayınlanacaktır.

Sanki devrilir gibi
Evimizin direği

Belki düşer ölürüz
Belki doğarız geri

Bu sarp kaya uçurum
Korkmasam ölürdüm orda..

Kanatları uçurdum
Gördüğüm zümrüdü anka!

Melike Şahin – Korkmasam Ölürdüm - Şarkı Sözü sitesinden alıntılanmıştır.

Homer

Kurucu
Yönetici
Akkor albümü yayınlandı. Tüm müzik marketlerden yeni Melike Şahin şarkılarına erişebilirsiniz. Ayrıca, @Krusty the Clown tarafından şarkı sözleri yayınlanmıştı. Ancak, yeni şarkıların sözlerinden sadece nakaratlar yer alıyordu. Korkmasam ölürdüm şarkısının tam halini dinlemek ve şarkı sözlerine erişmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.