aysuyigiter
Active member
Hayatın her döneminde karşılaşabileceğimiz zorluklar zaman zaman duygusal ve psikolojik destek ihtiyacını beraberinde getirebilir. Bu süreçlerde doğru uzmanla çalışmak hem bireysel gelişim hem de aile ilişkileri açısından büyük bir fark yaratır. Çanakkale psikolog arayışında olan bireyler için Uzm. Kln. Psk. Çağdaş TÜMER olarak; çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik kapsamlı psikolojik destek ve danışmanlık hizmetleri sunuyorum. Kişisel yolculuğunuzda size eşlik etmek, mutlu, sağlıklı ve doyumlu bir yaşam kurmanıza yardımcı olmak için buradayım. 2014 yılında FMV Işık Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden başarı bursu ile mezun olduktan sonra özel sektörde edindiğim yıllara dayanan psikolog ve yönetici deneyimimle farklı yaş gruplarındaki bireylere destek verdim. Klinik Psikoloji Yüksek Lisansımı, DEHB üzerine yaptığım akademik çalışmayla tamamlayarak bilimsel ve etik temellere dayanan bir mesleki yaklaşım geliştirdim. Terapi sürecinde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) ve Kişilerarası İlişkiler Terapisi (IPT) yöntemlerini benimsiyorum. Sürekli mesleki gelişim anlayışıyla ihtiyaç oldukça yeni eğitimler almakta ve faydalı kaynakları Türkçeye kazandırmaya devam etmekteyim.
2021 yılında doğduğum şehir olan Çanakkale’de kendi danışmanlık ofisimi kurdum. Bu şehirde yaşayan bireylerin ruh sağlığına katkıda bulunmak hem kişisel hem de toplumsal iyilik halini desteklemek en büyük motivasyon kaynaklarımdan biridir. Psikolog Çanakkale arayışında olan bireyler için ofisim güvenli ve yargılamadan uzak bir alan sunar. Seanslarımızda danışanlarımın kendilerini ifade etmeleri ve yaşamlarında anlamlı değişiklikler yapmaları için destekleyici bir ilişki kurmayı önemsiyorum. Özellikle çocukların duygusal ve davranışsal gelişim süreçleri erken dönemde desteklenmesi gereken önemli bir alandır. Bu nedenle Çanakkale çocuk psikolog hizmeti arayan ailelere, çocuklara özel yapılandırılmış terapötik süreçler sunuyorum. Ayrıca çift ve aile dinamiklerine yönelik çalışmalarla Çanakkale aile terapisi kapsamında ilişkileri güçlendirmeye odaklanan seanslar gerçekleştiriyorum.
Hikâyeniz ne olursa olsun daha iyi bir yaşam mümkündür. Çanakkale psikolog hizmetine ihtiyaç duyduğunuz her an size yardım etmek ve yaşamınıza ilham vermek için buradayım. Daha doyumlu bir yaşama adım atmak için cagdastumer.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
2021 yılında doğduğum şehir olan Çanakkale’de kendi danışmanlık ofisimi kurdum. Bu şehirde yaşayan bireylerin ruh sağlığına katkıda bulunmak hem kişisel hem de toplumsal iyilik halini desteklemek en büyük motivasyon kaynaklarımdan biridir. Psikolog Çanakkale arayışında olan bireyler için ofisim güvenli ve yargılamadan uzak bir alan sunar. Seanslarımızda danışanlarımın kendilerini ifade etmeleri ve yaşamlarında anlamlı değişiklikler yapmaları için destekleyici bir ilişki kurmayı önemsiyorum. Özellikle çocukların duygusal ve davranışsal gelişim süreçleri erken dönemde desteklenmesi gereken önemli bir alandır. Bu nedenle Çanakkale çocuk psikolog hizmeti arayan ailelere, çocuklara özel yapılandırılmış terapötik süreçler sunuyorum. Ayrıca çift ve aile dinamiklerine yönelik çalışmalarla Çanakkale aile terapisi kapsamında ilişkileri güçlendirmeye odaklanan seanslar gerçekleştiriyorum.
Hikâyeniz ne olursa olsun daha iyi bir yaşam mümkündür. Çanakkale psikolog hizmetine ihtiyaç duyduğunuz her an size yardım etmek ve yaşamınıza ilham vermek için buradayım. Daha doyumlu bir yaşama adım atmak için cagdastumer.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.