Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simpson'da Ne Yapılır?

Simpson.com.tr ücretsiz üyelik alınarak konu açılabilen ve cevap yazılabilen genel forumdur. Zaman kaybetmeden, sizlerde bize katılın!

Daha Fazlası

Kahramanmaraş Depremleri!

Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem ile Türkiye sarsıldı. Çokça yıkıma sebep olan deprem sebebiyle tüm halkımıza başsağlığı dileriz.

Daha Fazlası

Yaraları Birlikte Saralım!

AFAD, Kızılay ve Ahbap'a bağışta bulunabilirsiniz. (Türkiye Tek Yürek kampanyasında AFAD ve Kızılay'a 115milyar TL üzerinde bağış toplanmıştır.)

Daha Fazlası

K12.TR Domaini Nasıl Alınır?

Krusty the Clown

Admin
Yönetici
K12.TR uzantılı domain almak için gerekli evraklar ve başvuru koşulları aşağıda listelenmiştir.

UzantıKimler Başvurabilir?Gerekli Belgeler
.k12.tr”Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), MEB’e bağlı veya MEB tarafından onaylanmış okul öncesi eğitim veren kuruluş, ilköğretim, lise ve dengi öğretim kurumları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili mevzuatı kapsamında onaylanmış özel kreş, gündüz bakımevi, özel çocuk kulübü gibi kuruluşlar1)Başvuru sahibinin yetkilisi tarafından imzalanmış talep yazısı,
2)Kamu kurum ve kuruluşu olmayan taraflar için yetkili makamlarca verilmiş kuruluş açma izin belgesinin noter onaylı sureti,
3)Kamu kurum ve kuruluşu olmayan tarafları temsile yetkili kişi veya kişilerce yapılan başvurularda, bu kişi veya kişilerin ilgili taraf adına ilgili işlemi yapmaya yetkili olduğunu ispatlayan belge