Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simpson'da Ne Yapılır?

Simpson.com.tr ücretsiz üyelik alınarak konu açılabilen ve cevap yazılabilen genel forumdur. Zaman kaybetmeden, sizlerde bize katılın!

Daha Fazlası

Kahramanmaraş Depremleri!

Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem ile Türkiye sarsıldı. Çokça yıkıma sebep olan deprem sebebiyle tüm halkımıza başsağlığı dileriz.

Daha Fazlası

Yaraları Birlikte Saralım!

AFAD, Kızılay ve Ahbap'a bağışta bulunabilirsiniz. (Türkiye Tek Yürek kampanyasında AFAD ve Kızılay'a 115milyar TL üzerinde bağış toplanmıştır.)

Daha Fazlası

Ataşehir Doğa Anaokulu İle Kaliteli Eğitim Merkezi

aysuyigiter

Active member
2002 yılından bu yana Türkiye’de eğitimde fark yaratan Doğa Koleji özgün yaklaşımı ve yenilikçi vizyonuyla 23. yılını geride bırakırken anaokulundan liseye kadar her kademede nitelikli eğitimiyle geleceği inşa etmeye devam ediyor. Ataşehir Doğa Anaokulu bu güçlü yapının bir parçası olarak çocuklara ayrıcalıklı bir eğitim ortamı sunuyor. Ataşehir anaokulu denildiğinde akla gelen ilk okullardan biri olarak öğrencilerine erken yaşta sağladığı eğitim fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Doğa Koleji’nin eğitim modeli; yalnızca bugünün değil geleceğin bireylerini yetiştirmek üzere tasarlanmıştır. Ataşehir anaokulları değişime açık, yeniliği benimseyen, sorgulayan ve çözüm üreten bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Ataşehir kampüsümüzde öğrencilerimize bu vizyonu kazandırmak için özel olarak hazırlanmış programlar uyguluyoruz. Ataşehir en iyi anaokulu olarak kabul edilen Doğa Anaokulu çocukların sadece akademik başarılarını değil sosyal gelişimlerini de ön planda tutarak her çocuğun bireysel potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefler.

Erken yaşta başlayan eğitim yolculuğunda çocuklar yalnızca bilgiyle değil; problem çözme, eleştirel düşünme ve araştırma becerileriyle de donatılır. Ataşehir Doğa Anaokulu modern ve güçlü bir eğitim vizyonuyla okul öncesi eğitime yaklaşır. Bu sayede çocuklar yaşam boyu sürecek bir öğrenme tutkusu kazanır ve sosyal, kültürel gelişimlerini destekleyen bir eğitim sürecine dahil olurlar. Bu bağlamda Ataşehir en iyi anaokulu seçeneği olarak güçlü eğitim kadrosu ve yenilikçi eğitim metotlarıyla çocukları her yönüyle geleceğe hazırlamaktadır. Anaokulu eğitim programımız merak duygusunu besleyen ve çocuğun doğal öğrenme isteğini destekleyen bir yapıda hazırlanmıştır. Fen bilimleri, matematik, düşünme becerileri, sosyal bilimler ve performans modüllerinden oluşan bütüncül bir programla eğitim veriyoruz. Çocuklar, proje tabanlı etkinliklerle bireysel potansiyellerini keşfederken araştırmaya dayalı öğrenme modeli sayesinde kendi öğrenme süreçlerinin aktif bir parçası olurlar. Ataşehir anaokulları arasında fark yaratan bu yaklaşım her çocuğun özgün yeteneklerini ortaya çıkarır.

Eğitimdeki bu yenilikçi yaklaşım Ataşehir Doğa Anaokulu bölgedeki diğer anaokullarından ayıran temel faktörlerden biridir. Çocuklar yalnızca derslerde değil sosyal etkinliklerde de gelişim gösterirler. Bu bütüncül yaklaşım onları sadece akademik anlamda değil yaşam becerileriyle de güçlü bireyler olarak yetiştirmeye yöneliktir. Ataşehir en iyi anaokulu olarak Ataşehir Doğa Anaokulu modern eğitim anlayışıyla geleceğin liderlerini yetiştirmeyi sürdürmektedir. Her çocuk için özelleştirilmiş eğitim süreçleri ve gelişimsel desteklerle sadece eğitimde değil tüm yaşamlarında başarılı olmaları için onları hazırlamaktadır. Daha fazlası için hemen atasehirdogaanaokulu.com tıklayın.